BSG Contact

Werken bij

Een carrière als Topverkoper bij BSG Contact

Ben je op zoek naar een uitdagende en goed betaalde (bij)baan? Wil je naast een goed salaris en een dynamische werkomgeving ook flexibel zijn? BSG Contact heeft een constant en divers aanbod aan callcenter vacatures waarin we rekening houden met jouw persoonlijke situatie. Onze callcenters bieden diverse callcenter (bij)banen zoals Callcenter Agent B2B/B2C, Callcenter Agent WFT, Supervisor en Floor manager. Als commerciële topper bieden we je een commercieel topsportklimaat waarin je naast een goede beloning en een gedegen opleiding een zeer aantrekkelijke bonus kunt verdienen. Je vindt onze callcenters op meerdere locaties in de Benelux waarbij de bereikbaarheid met openbaar vervoer altijd optimaal is. Zoek op callcenter vacatures per locatie of functie categorie om te zien welke callcenter vacatures passen bij jou.

Ben jij de commerciële topper die we zoeken?

Vind je het leuk om met een team gedreven commerciële toppers de strijd aan te gaan om te zien wie de hoogste scores haalt? Als Callcenter Agent bij BSG Contact leer je niet alleen jezelf verder te ontwikkelen als verkoop professional, maar zie je je inspanningen aan de telefoon ook beloond worden met een goed salaris en een opvallend hoge bonus. Ben je commercieel sterk, gedreven, betrouwbaar en wil je buiten jezelf ontwikkelen als topverkoper ook top verdienen, dan ben jij wellicht degene die wij zoeken. Kijk ook eens bij onze 10 kenmerken van een top callcenter agent.

Direct solliciteren als Callcenter Agent

Kan je niet wachten en wil je het liefst gisteren beginnen? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie, dan nemen wij snel contact met je op.
BSG Contact gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.